Over Running Team Leiderdorp

De leukste hardloopvereniging van Leiderdorp!

De Leden

Running Team Leiderdorp is opgericht op 1 oktober 2022 en is ontstaan uit de voormalige loopgroep van Henk van Driel, de zogenaamde Van Driel Runners.

Running Team Leiderdorp staat voor lopen in een gezellige, respectvolle en veilige omgeving. Ongeacht het niveau dat je nastreeft, van gezellig meedoen aan onze trainingen tot het lopen van een voor jou snelle marathon – of nog verder, je bent bij ons van harte welkom. Twijfel je? Kom dan gerust één of enkele vrijblijvende proeftrainingen bij ons volgen.

De Trainer

Onze trainer is Maurice Pieterson. Maurice is zelf een fervent hardloper en hij volgt momenteel de opleiding tot atletiektrainer van de Atletiekunie.

De commissies

Running Team Leiderdorp kent enkele commissies van vrijwilligers die zich inzetten voor alle leden van de club. Deze zijn:

Lief & Leed

Lilian Weber

Mela Gerse

Evenementencommissie

Lilian Weber

Kascontrole

Ronald Broerse

Catrien Vollenberg

Marketing & Website

Wim Vollenberg

Roos Mank

Tom Schoehuijs

Vertrouwenscontactpersoon

Mela Gerse

Het Bestuur

Het bestuur wordt gekozen door de Algemene Leden Vergadering en houdt, met support van de leden, de vereniging draaiende.

Voorzitter

Gert-Jan de Zwart

Secretaris

Marian Bik

Penningmeester

Peter Diebels

Overig

Lilian Weber

Overig

Wim Vollenberg

Vertrouwenscontactpersonen

Wij zijn Mela Gerse en Martijn Schot en wij zijn de vertrouwenscontactpersonen van Running Team Leiderdorp. Wij zijn bereikbaar om met jou als lid te praten over de sociale veiligheid binnen onze hardloopvereniging. Wij willen graag laagdrempelig en voor jullie gemakkelijk bereikbaar zijn. 

Bel een van ons voor het maken van een afspraak: Mela is te bereiken op telefoonnummer 0630694040 en Martijn op 0651650883. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op http://centrumveiligesport.nl voor meer informatie.